Безконтактні картки Visa від Індустріалбанку можна оформити з 1 березня 2019 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Безконтактні картки Visa від Індустріалбанку можна оформити з 1 березня 2019 року

Особисті фінанси
30
У 2019 Індустріалбанк пропонує своїм клієнтам скористатися перевагами безконтактних карт Visa від Classic Pay Wave до преміальних – Gold Pay Wave і Platinum Pay Wave.
Безконтактна технологія має не просто підвищений рівень безпеки, а й дозволяє оперативно розраховуватися в торговельній мережі, ресторанах та інших торгово-сервісних закладах. Адже свайп звичайної магнітною карткою займаєте близько 30 секунд, а розрахунки безконтактними картами – не більше 15 секунд.
«Ми запропонували клієнтам відразу три пакети на вибір – Стандарт, Золотий та Платиновий. Вони включають відкриття і щомісячне обслуговування безконтактних карт Visa, а також передбачають можливість не платити щомісячну РКО при розрахунках карткою в торгово-сервісній мережі та Internet на певну суму, – коментує Сергій Романенко, директор Департаменту розробки продуктів і процесів Індустріалбанку, – Раніше банк випустив віртуальну картку, оцифровування якої в мобільному додатку Industrial24, дозволяє здійснювати розрахунки безконтактно з допомогою Android-смартфона з NFC-антеною».
Безконтактні картки Visa від Індустріалбанку можна оформити з 1 березня 2019 року
Розрахунки платіжними картами набирають обертів, причому українці все більше віддають перевагу на користь безконтактних карт і розрахунків за допомогою електронних девайсів – смартфонів, годинників та кілець.
За даними НБУ за підсумками 2018 року частка безготівкових розрахунків за допомогою платіжних карток склала 45,1%. У минулому році Україна посіла четверте місце в світі за кількістю безконтактних платежів з використанням мобільних телефонів, браслетів, смарт-годин.
*Для додаткових платіжних карток Mastercard Gold доступна консьєрж служба, для Visa Platinum Pay Wave діє програма захисту і продовження терміну гарантії покупок.
За матеріалами:
Індустріалбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас