Huawei розглядає можливість випуску смартфона-слайдера (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Huawei розглядає можливість випуску смартфона-слайдера (фото)

Технології&Авто
415
Прагнучи реалізувати повністю безрамковий дизайн, розробники смартфонів шукають нові варіанти розміщення фронтальної камери. Найбільш поширений сьогодні підхід — виріз в дисплеї. Але є й інші рішення, зокрема, отвір в екрані, висувний модуль-перископ і корпус-слайдер. Останній варіант, як повідомляють мережеві джерела, зацікавив компанію Huawei.
Інформація про новий дизайн стільникового апарату Huawei з’явилася на сайті Всесвітньої організації інтелектуальної власності.
Huawei розглядає можливість випуску смартфона-слайдера (фото)
Висувна частина смартфона Huawei буде містити подвійну фронтальну камеру зі спалахом. Ззаду теж можна бачити камеру з двома оптичними модулями, але теоретично тут може розміститися трьох-або навіть чотирикомпонентний блок. У апарату немає видимого дактилоскопічного сканера. Це означає, що сенсор відбитків пальців може бути інтегрований безпосередньо в область дисплея.
Втім, поки що смартфон Huawei у форм-факторі слайдер існує лише на папері. Про можливі терміни його появи на комерційному ринку китайський гігант нічого не повідомляє.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас