Мобільний додаток ПУМБ Online завантажили понад 300 тис.разів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мобільний додаток ПУМБ Online завантажили понад 300 тис.разів

Особисті фінанси
17
Все більше клієнтів Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) вибирають основним каналом обслуговування мобільний додаток ПУМБ Online.
З січня 2019 року зафіксовано 150 тис. завантажень мобільного додатку, що на 106% більше порівняно з показниками на кінець минулого року. В цілому, клієнти банку встановили додаток з моменту його випуску в листопаді минулого року понад 300 тис. разів.
«Така кількість завантажень перевищила наші найсміливіші очікування. Перш за все, це означає, що рішення зробити «з нуля» мобільний додаток ПУМБ Online було правильним і необхідним для надання якісного сервісу клієнтам банку. З кожним місяцем кількість транзакццй і частка операцій в мобільному додатку в порівнянні з веб-версією зростає. А з березневим релізом додатку, де з’являться зручні шаблони грошових переказів, активність клієнтів в мобільному додатку ще більше посилиться», – прокоментував Директор департаменту Операційний сервісний центр Михайло Сергієнко.
Як показує статистика, мобільний телефон стає основним майданчиком для управління фінансами. Якщо в січні цього року серед клієнтів, які регулярно використовують digital-канали, тільки 28% віддавали перевагу мобільному банкінгу, то в лютому цей показник збільшився вже до 34%.
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас