З початку року в Харківській області відкрили другу нафтогазову свердловину — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З початку року в Харківській області відкрили другу нафтогазову свердловину

Енергетика
538
З січня 2019 року ПрАТ “ДК “Укрнафтобуріння” освоїло в Україні вже другу свердловину. Про це повідомляє прес-служба підприємства.
Як вказано в повідомленні, під час випробування горизонту С-6б отримано комерційний приплив нафти і газу, добовий дебіт нафти склав 70 т, природного газу – 15 тис. м3 (на штуцері 7 мм).
“Свердловина 39 розкрила серпухівські відкладення в окремому тектонічному блоці і тим самим відкрила новий поклад, на який від початку було націлене її буріння. Вражаючий пластовий і робочий тиск свердловини вселяє оптимізм щодо майбутньої експлуатації”, – зазначив керівник департаменту геології ПрАТ “ДК “Укрнафтобуріння” Володимир Новіков.
На початку січня поточного року компанія “Укрнафтобуріння” успішно освоїла свердловину №24, в результаті чого дебіт на Сахалінському родовищі досяг рекордної позначки – 2,4 млн м3 природного газу на добу.
У компанії нагадали, що в 2018 році ПрАТ “ДК “Укрнафтобуріння” в цілому по Сахалінському родовищу збільшило видобуток газу на 32% (+ 173 млн м3) до 714 млн м3 і конденсату – на 60% (+ 30 тис. т) до 80 тис. тонн.

Довідка Finance.ua

  • ПрАТ “ДК “Укрнафтобуріння” – одна з найбільших приватних газодобувних компаній в Україні. З 2010 року розробляє Сахалінське нафтогазоконденсатне родовище (Краснокутський район, Харківська область).
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас