У парках і на вулицях столиці зроблять безкоштовний Wi-Fi — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У парках і на вулицях столиці зроблять безкоштовний Wi-Fi

Казна та Політика
323
У Києві хочуть створити загальну безкоштовну мережу Wi-Fi, яка дозволить гостям і жителям Києва вільно користуватися швидкісним інтернетом в парках і на вулицях міста. Причому без прив’язки до сигналу стільникової мережі.
Про це повідомили в КМДА, розпорядженням якого було ухвалено рішення про проведення відповідних конкурсів із залучення інвесторів.
“За інформацією Департаменту економіки та інвестицій, концепція проекту передбачає побудову інтегрованої мережі для надання мультисервісних послуг шляхом розміщення точок доступу (Wi-Fi) на об’єктах комунальної власності столичної громади – нежитлових будинках, інженерних та інших спорудах”, – йдеться в повідомленні.
Замовником будівництва мережі визначили спеціалізоване комунальне підприємство “Київтелесервіс”. Підготовчі (передінвестиційні) роботи здійснюватиме КП “Київське інвестиційне агентство”.
Оголошення про проведення інвестиційного конкурсу із залучення інвестора буде опубліковано на офіційному порталі Києва і в друкованому виданні “Хрещатик Київ”.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас