Райффайзен Банк Аваль став лауреатом конкурсу "Агробренд-2019" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Райффайзен Банк Аваль став лауреатом конкурсу "Агробренд-2019"

Особисті фінанси
26
Київ. 26 лютого. — Співпраця Райффайзен Банку Аваль із українськими аграріями отримала ще одне визнання — банк став лауреатом номінації «Краща фінансова установа АПК» Всеукраїнського конкурсу «Агробренд-2019». Церемонія нагородження найкращих компаній на українському ринку відбулася в Києві.
Цей щорічний конкурс проводився вже водинадцяте і мав на меті визначити кращі серед представлених в Україні брендів, що співпрацюють із агробізнесом. Так, зокрема, найкращі фінансові установи традиційно визначають за результатами опитування сільськогосподарських виробників.
Райффайзен Банк Аваль тривалий час залишається одним із лідерів української банківської системи в наданні підтримки бізнесу практично всіх галузей економіки країни, в тому числі — агропромисловому комплексу.
Українські агровиробники користуються у Райффайзен Банку Аваль широким спектром фінансових програм, серед яких і комплексні рішення, розроблені у співпраці з партнерами — виробниками та дистриб’юторами сільськогосподарської техніки і засобів захисту рослин, інвестиційні кредити та інші надійні та прозорі програми.
Окрім банківських продуктів Райффайзен Банк Аваль приділяє велику увагу нефінансовим сервісам для АПК із залученням провідних експертів галузі. Ці сервіси дозволяють клієнтам покращити ефективність і технологічність ведення бізнесу.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас