"Кредобанк" нарощує обсяги автокредитування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Кредобанк" нарощує обсяги автокредитування

Особисті фінанси
23
З початку 2019 року «Кредобанк» продовжує демонструвати зростання рівня продаж кредитів на придбання та під заставу автомобілів. Так, у січні видача автокредитів зросла на 20% порівняно з аналогічним періодом 2018 року.
Зокрема, у січні 2019 року банк збільшив продаж кредитів на вживані транспортні засоби більш ніж удвічі. У видачі кредитів на нові автомобілі через партнерські мережі за січень «Кредобанк» зайняв абсолютну лідерську позицію в мережі «Укравто» та отримав одні з перших позицій продажу в мережах компаній ТОВ «Авторітейл Асистанс», «Ем Ем Сі» та «Пежо Сітроен Україна».
«Нам особливо приємно, що незважаючи на зниження обсягів ринку автомобільного кредитування в Україні у січні 2019 року, „Кредобанк“ зміг істотно збільшити продаж кредитів на придбання нових та вживаних автомобілів. Кредобанк» залишається одним з небагатьох банків на ринку, що надає своїм клієнтам можливість придбати не лише нові, а й вживані автомобілі в кредит на термін до 7 років», — говорить виконавчий директор напрямку споживчого кредитування та автокредитування АТ «Кредобанк» Олександр Кушлик.
Протягом 2018 року «Кредобанк» надав кредитів на придбання та під заставу транспортних засобів фізичним особам на загальну суму більше 1,5 млрд. грн., що, у свою чергу, дозволило майже 3 тис. клієнтів стати власниками нових автомобілів. У 2018 році «Кредобанк» на 14% збільшив обсяг кредитів на придбання автомобілів в порівнянні з 2017 роком.
Детальніше з умовами кредитування автомобілів можна ознайомитись тут.
За матеріалами:
Кредобанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас