Програма лояльності Cash'U CLUB стає ще простіше і вигідніше — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Програма лояльності Cash'U CLUB стає ще простіше і вигідніше

Особисті фінанси
350
Альфа-Банк Україна оновив програму лояльності Cash’U CLUB, щоб кожна покупка з карткою банку стала ще вигіднішою. З 1 березня у розділі клубу відображено суму накопичених бонусних гривень, які можна повернути на картку за рахунок бонусів, а кожен учасник отримав свій статус і додаткові привілеї. Щоб побачити нову версію Cash’U CLUB необхідно оновити мобільний додаток Alfa-Mobile Ukraine.
Для зручності клієнтів було спрощено систему показу бонусів. Тепер кількість накопичених бонусів відповідає сумі в гривнях, яку можна використовувати для компенсації здійснених покупок. Як і раніше, за кожну транзакцію клієнт заробляє 0,5% бонусами, а в підвищених категоріях до 20%. Наприклад, витративши 200 гривень він отримує 1 бонусну гривню*, а при розрахунках в підвищених категоріях – до 40 бонусних гривень.
Також в оновленому Cash’U CLUB кожному учаснику надано свій статус: Bronze, Silver, Gold або Platinum. Чим більше бонусних «кеш’ю» він накопичив у програмі лояльності з моменту підключення, тим вищий статус, а разом з ним і більше бонусів за щоденні покупки, оплачені карткою Альфа-Банку Україна.
Стартовий статус Bronze учасник клубу отримує відразу при підключенні до програми лояльності. Вирости до рівня Silver, Gold або Platinum можна досягнувши певного порогу накопичених бонусів за розрахунки карткою з моменту підключення до програми. У цих статусах за рахунок накопичених бонусів клієнт зможе повернути до 5 000 грн в місяць.
Чим вищий статус, тим більше категорій, за покупки в яких нараховуються підвищені бонуси:
Bronze (0-20 бонусів) – вибір 2 з 3 підвищених категорій;
Silver (20,01-400 бонусів) – вибір 3 з 6 підвищених категорій;
Gold (400,01-3 000 бонусів) – вибір 4 з 8 підвищених категорій;
Platinum (від 3 000,01 бонусів) – вибір 5 з 10 підвищених категорій.
Щоб отримувати більше кешбека разом з Cash’U CLUB, розраховуйтесь карткою активніше, заробляйте більше бонусів і підвищуйте свій статус.
  • Нарахування проходить на покупки від 2 грн = 0,01 бонус.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас