Об'єктив Sony 135mm F1.8 G Master Prime розрахований на повнокадрові камери — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Об'єктив Sony 135mm F1.8 G Master Prime розрахований на повнокадрові камери

Фондовий ринок
710
Компанія Sony Electronics розширила асортимент об’єктивів, анонсувавши модель 135mm F1.8 G Master Prime для повнокадрових фотоапаратів з байонетним кріпленням E-Mount.
Новинка, як наголошується, чудово підходить для портретної зйомки, фотографування різних урочистостей, спортивних подій і т. п. Пристрій дозволяє отримувати високоякісні зображення з чудовим ефектом боке.
Конструкція передбачає наявність 13 елементів в 10 групах. Зокрема, задіяний елемент XA (extreme aspherical), який зменшує аберації і забезпечує гранично високу роздільну здатність по всій площі кадру. Крім того, елементи зі скла ED (Extra-low Dispersion) і Super ED, що входять в конструкцію, підтримують хроматичну аберацію на мінімальному рівні, забезпечуючи водночас максимальну роздільну здатність і боке без спотворення природного кольору.
Об’єктив може похвалитися швидкою і надійною системою автофокусування. Покриття Nano AR забезпечує точне світлопропускання і ефективне запобігання відбиттю світла, через яке можуть виникати відблиски і двоїння зображення.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас