Понад 397 тис. грн виплатила СГ "ТАС" за два пошкоджені Mercedes — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Понад 397 тис. грн виплатила СГ "ТАС" за два пошкоджені Mercedes

Особисті фінанси
43
Одразу два страхові випадки, що сталися із застрахованими автомобілями марки Mercedes, днями врегулювала Страхова група «ТАС». Примітно, що обидва авто зазнали пошкоджень за аналогічних обставин – внаслідок наїзду на перешкоду.
Аварія із застрахованим позашляховиком Mercedes G-classe сталася в Одесі. На слизькій дорозі водій не впорався з керуванням, в результаті автівку занесло, вона з’їхала на узбіччя та влетіла в стійку автозаправної станції. Внаслідок наїзду було пошкоджено передню частину авто: капот, бампер, решітку радіатора, а також два колісних диски. Збиток власника позашляховика, заподіяний внаслідок ДТП, за висновком експертів, склав 212073 грн. Саме цю суму Страхова група «ТАС» й перерахувала своєму клієнтові для якнайшвидшого проведення ремонту автомобіля.
За подібних обставин було пошкоджено й іншу автівку Mercedes, застраховану в СГ «ТАС». Дорожньо-транспортна пригода сталася у середмісті столиці. Не оцінивши належним чином складну дорожню обстановку та несприятливі погодні умови, водій автомобіля Mercedes S 500L, виконуючи поворот, не впорався з керуванням та, з’їхавши з дороги, зачепив правою частиною авто електроопору, встановлену на узбіччі. В результаті інциденту, який згодом СГ «ТАС» було визнано страховим випадком, було пошкоджено передню та задню праві двері автомобіля. За оцінкою експертів збиток власника авто внаслідок пригоди склав 185440 грн. Страхова група «ТАС», вивчивши обставини справи, прийняла рішення про оперативне здійснення страхової виплати клієнту в обсязі заподіяних збитків.
Додамо, що обидва автомобілі були застраховані СГ «ТАС» за договором Правильне КАСКО.
Зазначимо, що однією з основних переваг вказаного договору є оптимальні строки здійснення страхових виплат, що становлять 15 днів за всіма страховими випадками, окрім знищення чи викрадення автомобіля, в разі яких відшкодування виплачується в строк до 25 днів.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас