Авіакомпанії судяться з пасажирами за запізнення на стикування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Авіакомпанії судяться з пасажирами за запізнення на стикування

Фондовий ринок
1566
Днями стало відомо, що авіакомпанія Lufthansa подала на свого пасажира до суду і вимагає виплатити їй $2,3 тис. компенсації. Авіатори впевнені, що своїм запізненням на стикувальний рейс той завдав їй фінансових збитків.
Людина купила квиток з Сіетла в Осло з пересадкою у Франкфурті. Однак на другий рейс вона так і не потрапила. Секрет в тому, що таким чином долетіти зі столиці Норвегії до Франкфурта набагато дешевше, ніж купувати прямий квиток.
Таку практику спеціального «запізнення» на пересадочний літак називають «скіплагінгом». А ця методика економити на перельотах набирає популярності у світі. В інтернеті навіть з’являються спеціалізовані сайти, що допомагають скіплагерам підібрати відповідний рейс.
Справа в тому, що найчастіше авіакомпанії стикують рейси в базових аеропортах. Тому пересадочний переліт нерідко виявляється дешевшим, ніж прямий рейс.
Занижуючи ціну на популярні напрямки, авіакомпанії намагаються завантажити рейси “на повну”, а заодно рекламують свої послуги. Наприклад, прямий переліт з Атланти в Орландо коштує $250, а стикувальний рейс з Атланти до Далласа через Орландо – в два рази дешевший.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас