«ПриватБанк» закриває сервіс iPay — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«ПриватБанк» закриває сервіс iPay

Фондовий ринок
3025
“ПриватБанк” закриває сервіс iPay – свій безконтактний мобільний еквайринг, який дозволяв малому і середньому бізнесу приймати платежі картками просто через смартфони і планшети.
Про це користувачам сервісу повідомили в розсилці.
Остаточно його закриють 28 червня 2019 року. IPay перетворює смартфон в POS-термінал. Щоб прийняти платіж по картці за допомогою смартфона, не потрібно купувати і встановлювати міні-термінал – достатньо сканувати картку камерою смартфона з програми iPay і підтвердити платіж.
Точну кількість користувачів iPay в “ПриватБанку” не розкривають, однак повідомляють, що за останній час через нього проходило дуже мало транзакцій.
Місце сервісу займе альтернативний сервіс – miniPOS. Це міні-термінали, які також працюють у зв’язці зі смартфонами і планшетами.
У “ПриватБанку” заміну на miniPOS пояснюють переходом на сучасніші технології прийому карток через смартфони.
“Кубики” для читання магнітних карток були революційним рішенням 9 років тому. Сьогодні ми оновлюємо цей сервіс. miniPOS працюють з будь-якими пристроями по Bluetooth і приймають як магнітні картки, так і чіпові і безконтакт”, – коментує прес-секретар “Приватбанку”.
Оновлений сервіс включає сервісний додаток miniPOS, оплати з його допомогою захищені PIN-кодом. Здійснити перехід можна на сторінці сервісу.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас