Sony збільшить прийом фахівців у підрозділ з випуску чіпів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Sony збільшить прийом фахівців у підрозділ з випуску чіпів

Фондовий ринок
246
Компанія Sony заявила про плани направляти протягом найближчих двох років в підрозділ з випуску чіпів, що займається в тому числі розробкою і виробництвом датчиків зображення, близько 40% з найманих в Японії інженерів. Цей крок компанія пояснила розрахунком на подальше зростання використання датчиків зображення в низці галузей, включаючи автомобільну індустрію і виробництво телефонів.
Це рішення Sony цілком узгоджується з наміром інвестувати протягом трьох років до березня 2021 року в галузі датчиків зображень 600 млрд єн ($5,4 млрд), що становить половину запланованих компанією капітальних витрат.
Sony контролює більше половини ринку сенсорів візуалізації для смартфонів, і сенсорний бізнес став ключовим фактором для переорієнтації діяльності компанії, яка за часів розквіту лідирувала на ринку споживчих гаджетів.
Sony планує найняти в Японії по 320 нових фахівців в цьому і наступному році. Для порівняння, минулого року Sony прийняла на роботу 250 інженерів. Ці цифри не включають тих, хто буде найнятий закордонними підрозділами компанії.
У свою чергу, інвестори шукають нові джерела отримання прибутку в зв’язку з тим, що ігровий бізнес Sony демонструє ознаки уповільнення, бо її популярна консоль PlayStation 4 (PS4) наближається до завершення свого життєвого циклу.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас