Microsoft представила безкоштовний Office для користувачів Windows 10 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft представила безкоштовний Office для користувачів Windows 10

Фондовий ринок
16662
У грудні минулого року Microsoft вперше анонсувала новий додаток Office для користувачів Windows 10. Це універсальний додаток, що дозволяє швидко отримувати доступ до своїх нещодавніх документів, програм і служб Office. Тепер же він доступний всім.
З його допомогою можна переключатися між документами і швидко переглядати їх. Також можна зберігати дані на локальному комп’ютері, в OneDrive або SharePoint, повертатися до документів, до яких надано доступ, тощо.
Новинка підтримує фірмовий пошук Microsoft Search, за допомогою якого, як стверджується, можна знайти програми, документи, людей і сайти, необхідні для виконання роботи. Крім того, можливе і бізнес-застосування Office. Організації можуть використовувати фірмовий стиль і інтегрувати в нього інші бізнес-додатки. При цьому все підв’язується до єдиної авторизації.
Додаток Office є безкоштовним. Microsoft буде розгортати його протягом наступних кількох тижнів. Якщо на комп’ютері користувача встановлено додаток MyOffice, він скоро буде автоматично оновлений до нової програми Office. Зазначається, що додаток також буде працювати з будь-якою підпискою на Office 365, Office 2019, Office 2016 і Office Online. Завантажити додаток можна з Microsoft Store.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас