"Юнекс Банк" став партнером Національного університету біоресурсів і природокористування України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Юнекс Банк" став партнером Національного університету біоресурсів і природокористування України

Особисті фінанси
36
20 лютого 2019 року АТ «Юнекс Банк» стало офіційним партнером Кафедри банківської справи та страхування Національного університету біоресурсів і природокористування України у навчальній, науковій, виробничій та інноваційних сферах. Про що було підписано договір про співробітництво.
За умовами документу банк увійшов в перелік баз практик навчального закладу, а отже студенти університету мають можливість проведення на базі підрозділів АТ «Юнекс Банк» виробничої та переддипломної практик, підготовки випускної роботи. А у разі успішної співпраці випускники навчального закладу отримають можливість працевлаштування у банківській установі.
«Нам надзвичайно приємно долучитися до переліку установ, де майбутні фінансисти зможуть ближче та на практиці познайомитися з фінансовим ринком України. Наші колеги з радістю поділяться своїм досвідом і допоможуть студентам у розвитку та впровадженні їх інноваційних підходів та ідей. А після успішного завершення практики та захисту дипломних робіт, зможемо продовжити співпрацю вже у якості роботодавця» – прокоментувала Ганна Довгальська, Голова Правління АТ «Юнекс Банк».
Національний університет біоресурсів і природокористування України є одним із провідних закладів освіти, науки і культури в Україні. У 3-х навчально-наукових інститутах та 13-ти факультетах базового закладу університету (м. Київ) і в 10-ти відокремлених підрозділах НУБіП України – регіональних вищих навчальних закладах І-ІІІ рівнів акредитації навчається понад 26 тис. студентів та більше 600 аспірантів, докторантів і пошукувачів.
За матеріалами:
Юнекс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас