Клієнтам "Юнекс Банк", які мають картки VISA, став доступним новий сервіс - мобільний додаток "UKRCARD" від компанії "Укркарт" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Клієнтам "Юнекс Банк", які мають картки VISA, став доступним новий сервіс - мобільний додаток "UKRCARD" від компанії "Укркарт"

Особисті фінанси
10
З 1 лютого 2019 року для клієнтів «Юнекс Банк» стає доступним ще один інноваційний сервіс – мобільний додаток «UKRCARD» від компанії “Укркарт”. Тепер клієнти нашого Банку – власники карткових рахунків VISA – отримають можливість керувати своїми платіжними картками VISA через онлайн додаток. Вже зараз сервіс доступний для мобільних пристроїв на базі операційної системи Android (версія 4.4 та вище), а незабаром запрацює і для IOS.
Завантажити мобільний додаток можна на Google Play. Після завантаження та встановлення мобільного додатку користувачу буде доступна автоматична реєстрація. Здійснити реєстрацію можливо за допомогою номеру мобільного телефону, до якого клієнт підключив послугу M-banking.
Для якісного супроводження користувачів у режимі 24/7 діє Контакт-центр «Укркарт» за виділеними лініями звязку: +38 044 4942591, 0 800 300045 та електронною поштою call-centre@ukrcard.com.ua.
Більше про новий сервіс дізнавайтеся тут: https://www.ukrcard.com.ua/
За матеріалами:
Юнекс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас