Клієнтам Таскомбанку — власникам карток Visa — тепер доступні оплати за допомогою глобального сервісу Google Pay — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Клієнтам Таскомбанку — власникам карток Visa — тепер доступні оплати за допомогою глобального сервісу Google Pay

Особисті фінанси
27
Новий сервіс, запущений у партнерстві з Visa, надає клієнтам ТАСКОМБАНКУ доступ до безконтактних розрахунків смартфоном.
Відтепер клієнти ТАСКОМБАНКУ, власники карток Visa, можуть оплачувати покупки та послуги за допомогою смартфонів та сервісу Google Pay. Сервіс дає можливість додавати картки Visa у додаток Google Pay та розраховуватися ними зі смартфону на безконтактних POS-терміналах у торгово-сервісній мережі та міській інфраструктурі.
«Розвиток технологій впливає на наше життя і банківський сектор не виключення. Протягом кількох років впровадження інноваційних технологій залишається одним із ключових складових стратегії активного зростання ТАСКОМБАНКУ. Нині, за результатами дослідження USAID та UNIT.City «ФінТех в Україні», ми є одним з основних партнерів фінтех-стартапів у країні. Завдяки цьому, в нас є можливість надавати нашим клієнтам доступ до найбільш сучасних продуктів і сервісів. Розвиток безготівкових розрахунків та цифрових гаманців — це тренд не лише в Україні, але й у всьому світі. Раді, що тепер клієнти ТАСКОМБАНКУ можуть розраховуватися за покупки за допомогою мобільного гаджета, адже він завжди під рукою. Це справді просто й зручно», — коментує Денис Раковський, Директор з продажів роздрібного бізнесу ТАСКОМБАНКУ.
Сервіс Google Pay дозволяє перетворити практично будь-який NFC-пристрій з підключенням до інтернету в безпечний платіжний інструмент: для оплати створюється унікальний шифр, який забезпечує максимальний рівень захисту платіжної транзакції.
Українці все активніше переходять до безготівкових розрахунків: за даними НБУ, за 9 місяців 2018 року 77,9% операцій з використанням банківських карток були безготівковими. В грошовому вираженні на безготівкові оплати припало 44,3%. За перші три квартали 2018 року цей показник збільшився більш ніж на 8 процентних пункти.
Google Pay доступний власникам Android-смартфонів з операційною системою KitKat 4.4 і вище, що підтримують технологію NFC. Для того, щоб почати користуватися сервісом, клієнтам ТАСКОМБАНКУ достатньо скачати додаток Google Pay з Google Play Store і додати дані карток Visa.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас