Мінрегіон пропонує облаштовувати парковки на дахах ТРЦ та громадських будівель — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінрегіон пропонує облаштовувати парковки на дахах ТРЦ та громадських будівель

Казна та Політика
251
Мінрегіонбуд вніс зміни до Державно-будівельних норм (ДБН), які передбачають можливість облаштовувати парковки на експлуатованих покрівлях ТРЦ та інших громадських будівель.
Про це на своїй сторінці в Facebook написав заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Лев Парцхаладзе.
“Сьогодні нестача паркомісць, особливо, у великих містах, – одвічна проблема. Не лише для України, а й для багатьох інших країн Європи та світу. Для її вирішення будують багатоповерхові та підземні паркінги, проектують автоматизовані та перехоплювальні стоянки, але все одно машиномісць не завжди вистачає. А знайти вільне місце, щоб організувати парковку, стає все складніше”, – пише Лев Парцхаладзе.
Виходом із цієї ситуації він пропонує паркінги на експлуатованих дахах громадських будинків. Тобто, на тих покрівлях, які пристосовані для різного господарчого використання.
Виняток становлять соціальні заклади – дитячі садки, школи та корпуси закладів охорони здоров’я з палатами.
Мова йде саме про експлуатовані покрівлі громадських будинків, які дозволяють використовувати свою поверхню в різних цілях.
Мінрегіон пропонує облаштовувати парковки на дахах ТРЦ та громадських будівель
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас