Першу партію нових кросівок Nike з автоматичною шнурівкою продали за годину — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Першу партію нових кросівок Nike з автоматичною шнурівкою продали за годину

Фондовий ринок
3629
Американська компанія Nike запустила в продаж нову версію ледачих кросівок – Adapt BB. І вона розійшлася серед покупців за одну годину. Взуття призначене для гри в баскетбол і дозволяє спортсменам міняти посадку ноги. Головна ж його характеристика – це шнурівка: вона відбувається автоматично (не руками) через спеціальний мобільний додаток – Nike Training Club. За допомогою нього також можна управляти світлодіодним підсвічуванням кросівок.
Мотор для шнурівки розміщено в підошві кросівки. Там же розташований триосьовий гіроскоп, що відстежує рух ноги. А також Bluetooth-передавач для зв’язку зі смартфоном і акумулятор об’ємом 505 mAh з можливістю роботи до 20 днів і підтримує технологію бездротового QI-зарядки. Повна зарядка повинна займати не більше 3 годин.
Всі ці пристрої і навороти разом з сучасним дизайном обійдуться покупцям $350. Недешево, але все ж удвічі менше, ніж виробники просили свого часу за схожі кросівки – HyperAdapt 1.0. Вони на старті продажів коштували $720. У Nike відразу пообіцяли, що не обмежуватимуться баскетболом і розроблять аналоги Adapt BB і для інших видів спорту.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас