Понад 800 тис. грн виплатила СГ "ТАС" за викрадений позашляховик — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Понад 800 тис. грн виплатила СГ "ТАС" за викрадений позашляховик

Особисті фінанси
81
Як відомо, в Україні щодня викрадають в середньому 18 автомобілів, при цьому жертвами угонщиків стають власники як стареньких авто, які згодом продають по запчастинах, так і дорогих нових машин. При цьому, за словами самих правоохоронців, поки що казати про суттєві успіхи в боротьбі з автовикрадачами зарано, адже повернути викрадене авто його законному власникові вдається далеко не завжди.
Саме такий прикрий випадок нещодавно стався з одним із клієнтів Страхової групи «ТАС», власником дорогого автомобіля Land Rover. Залишивши на ніч позашляховик на парковці біля свого будинку в Житомирі, страхувальник, звісно, навіть не припускав, що автовикрадачі легко впораються з сигналізацією та буквально з-під носа охоронців «уведуть» машину. Втім, саме так і сталося – вранці автовласник виявив, що авто безслідно зникло. Пошуки викраденого автомобіля по гарячих слідах бажаних результатів не принесли. Та, поки розшукові заходи тривають, Страхова група «ТАС» визнала інцидент страховою подією та прийняла рішення про виплату клієнтові належного страхового відшкодування в розмірі заподіяних йому збитків, що склали 832662 грн.
Автомобіль було застраховано за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО».
Нагадаємо, Страхова група «ТАС» вже давно зарекомендувала себе як один з найнадійніших страховиків на ринку автострахування України. Лише минулого року страховий захист від СГ «ТАС» обрали 1023232 клієнти. Зокрема, за офіційними даним, в 2018 році компанією було оформлено 886 691 поліс обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників та за договорами КАСКО застраховано 34225 транспортних засобів.
Залишається додати, що за результатами минулого року щоденний обсяг страхових виплат компанії склав 2,11 млн грн, при цьому за договорами автострахування СГ «ТАС» в середньому виплачувала 1,79 млн грн страхових відшкодувань.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас