Банком оприлюднена нова редакція Публічної пропозиції на укладення з резидентами юридичними особами та фізичними особами – підприємцями Договору банківського рахунку. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банком оприлюднена нова редакція Публічної пропозиції на укладення з резидентами юридичними особами та фізичними особами – підприємцями Договору банківського рахунку.

Особисті фінанси
9
Публічна пропозиція розміщена на сайті Банку в розділі “/ Головна / Корпоративним клієнтам / Поточні рахунки / Публічна пропозиція для юридичних осіб та ФОП. Нова редакція впроваджується з 07.02.2019р. Метою видання змін є приведення Публічної пропозиції у відповідність до вимог законодавства.
Так, у зв’язку з нормативними змінами, скасовано вимогу щодо надання фізичними особами – підприємцями картки із зразками підписів. Банк також вніс незначні зміни до форми заяви на купівлю/продаж/обмін іноземної валюти, зміни реалізовані в системі «Інтернет-банкінг». Крім того, додане застереження про обов’язковість перевірки наявності запису про клієнта фізичну особу – підприємця в Єдиному реєстрі боржників.
За матеріалами:
Банк 3/4
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас