Онлайн покупка валюти в ТAS2U вже доступна! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Онлайн покупка валюти в ТAS2U вже доступна!

Валюта
428
7 лютого в Україні набрав чинності новий закон «Про валюту і валютні операції». Українцям дозволили продавати валюту онлайн. Тепер ви можете купувати валюту в інтернет-банкінгу ТАСКОМБАНКУ буквально за кілька кліків у будь-якій точці світу 24/7. Ми раді повідомити, що всі налаштування в додатку TAS2U для здійснення валютообмінних операцій у веб та мобільній версії підключені.
Щоб купувати чи продавати валюту (долари США або євро) у додатку вам необхідно мати доларову, єврову чи мультивалютну картку. Якщо ви ще не оформили валютну картку, це можна зробити в будь-якому відділенні ТАСКОМБАНКУ.
Як купити валюту в TAS2U:
  1. Зайдіть у розділ «Картки» та натисніть кнопку «Обміняти валюту»;
  2. Оберіть валюту (долар США, євро) та вкажіть суму покупки/продажу валюти;
  3. Оберіть картку з якої необхідно списати кошти й картку, куди зарахувати придбану валюту.
Сьогодні максимальна сума придбання валюти в еквіваленті не повинна перевищувати 150 тисяч гривень на добу, мінімальна сума — 1 цент.
Скоро ми запропонуємо клієнтам купувати валюту за рахунок гривневого кредитного ліміту.
TAS2U — це додаток, який поєднує сервіси, що пропонують IT-компанії, з класичним інтернет-банкінгом. Надавши користувачам можливість додавати картки будь-якого українського банку, а також здійснювати Р2Р-перекази (з картки на картку), TAS2U вийшов за рамки звичного інтернет-банкінгу. Нині це цифровий гаманець для всіх карток та онлайн-банкінг в одній кишені, яким користуються вже понад 30 000 клієнтів.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас