Таскомбанк — "Валютний банк для бізнесу" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Таскомбанк — "Валютний банк для бізнесу"

Особисті фінанси
13
В рамках V LEGAL BANKING FORUM, організованого «Фінансовим клубом» та видавництвом «Юридична практика», були нагороджені переможці рейтингу «Банки 2019 року». ТАСКОМБАНК став переможцем серед банків з українським капіталом у номінації «Валютний банк для бізнесу».
За даними рейтингу, ТАСКОМБАНК показав абсолютний приріст валютних кредитів юридичних осіб за січень-листопад 2018 року в розмірі 51 млн дол. США, що й дозволило стати лідером цієї номінації.
«Кредитуючи у валюті ми уважно аналізуємо можливості клієнта з хеджування валютних ризиків, залежність клієнта від валютного курсу, цінові можливості на його продукцію та послуги, капіталізацію його бізнесу. Це непросто. Однак важко не погодитися з тим фактом, що кредитування реального бізнесу по гривневим ставкам, які в двічі вищі валютних, це теж не безризикова стратегія. Нині більшість банків обрали для себе стратегію стриманого кредитування та пішли в покупку ОВДЗ. Дохідність прекрасна, ризики нижче, проте, якщо так будуть робити всі, то з повною зупинкою бізнесу вклади в ОВДЗ можуть стати досить безперспективним та небезпечним вкладенням. Ми віримо в український бізнес і будемо всебічно його підтримувати.
На 2019 рік у нас великі плани щодо залучення інвестицій в український бізнес зарубіжних інвесторів, українських громадян за спеціальними програмами, які ми вже розпочали реалізовувати в банку», — говорить Володимир Дубєй, перший заступник голови правління АТ «ТАСКОМБАНК».
Також необхідно відзначити, що ТАСКОМБАНК увійшов до ТОП 3 номінацій «Роздрібний банк», «Картковий банк» та «Прибутковий банк».
У розрахунках використані дані звітності банків, що публікує Національний банк, станом на 1 грудня і на 1 жовтня. Ключовими показниками є розмір активів, депозитного й кредитного портфелів фізичних та юридичних осіб, якість кредитних портфелів, прибуток банків, а також кількість активних пластикових карток. Банки з українським капіталом, державні банки й банки з іноземним капіталом аналізувалися окремо.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас