Таскомбанк навчив свого чат-бота в Telegram допомагати клієнтам — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Таскомбанк навчив свого чат-бота в Telegram допомагати клієнтам

Особисті фінанси
205
Клієнтам ТАСКОМБАНКУ вже давно доступна можливість зв’язуватися з банком в Telegram за допомогою чат-бота на ім’я @tascombot. Цього тижня його функціонал було оновлено.
Тепер за допомогою чат-бота клієнти можуть:
  • перевіряти курси валют НБУ та готівкові курси у відділенні Банку;
  • уточнювати контакти Банку. Наприклад, юридичну адресу, реквізити для * здійснення платежів, номери Контакт-центру, посилання на офіційний сайт чи сторінку Facebook;
  • замовляти зворотній дзвінок;
  • читати останні новини Банку;
  • дізнаватися інформацію щодо продуктів Банку;
  • знаходити найближчі банкомати й відділення;
    отримувати посилання для швидкого переходу в інтернет-банк TAS2U й ТАС24;
  • здійснювати перекази з картки на картку.
«Сьогодні чат-боти в соціальних мережах стають для бізнесу інструментом із розряду must have. Це ще один канал комунікації з клієнтами, який дозволяє не лише оперативно надавати їм необхідну інформацію, але й зробити спілкування простим і зручним. Комусь простіше подзвонити в Контакт-центр, а комусь отримати інформацію через популярний месенджер. Ми зі своєї сторони постійно працюємо над розширенням функціоналу наших чат-ботів і вже готуємо нові зміни», — говорить Денис Раковський, Директор з продажів роздрібного бізнесу ТАСКОМБАНКУ.
Перелік сервісів Таскомбота в Telegram буде розширюватись. Зараз у процесі реалізації можливість перевірки стану заборгованості за кредитом. Після запуску сервісу клієнти зможуть переглядати суму заборгованості, суму обов’язкового місячного платежу, уточнювати реквізити й дату оплати за кредитом.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас