Лідери АЗС за якістю палива - дослідження (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Лідери АЗС за якістю палива - дослідження (інфографіка)

Енергетика
132190
Водії в Києві в середньому користуються автомобілем 4 рази на тиждень. Які АЗС мають найбільшу популярність у водіїв з погляду якості бензину, газу й дизельного палива – з’ясували в дослідженні Nielsen.
Бензином заправляють транспортні засоби 64%. Водночас 18% респондентів купують газ і 17% – дизельне паливо. За даними опитування, більшість водіїв (64%) задоволені якістю і ціною палива.
76% респондентів не відвідували нові АЗК за останній місяць. А з решти 24% майже 40% відповіли, що причиною зміни звичного типу заправки стало те, що нова АЗК була на шляху прямування. На другому місці (17%) причиною стало відвідування нової станції бажаної мережі.
Лідери АЗС за якістю палива - дослідження (інфографіка)
Лідери АЗС за якістю палива
  • WOG – 27%.
  • КЛО – 21%.
  • ОККО – 16%.
На думку найбільшої частки респондентів, WOG сприймається як АЗК з найкращим за якістю бензином і газом, а Socar – за якістю дизельного палива.
Лідери АЗС за якістю палива - дослідження (інфографіка)
Середньомісячні заявлені витрати на бензин становлять 2 630 грн, що на 3% більше, ніж минулого року.

Довідка Finance.ua

  • Nielsen входить в список S&P 500 і проводить свої вимірювання в більш ніж 100 країнах світу, охоплюючи більш ніж 90% світового населення.
  • В Україні присутній з 1995 року.
  • Nielsen використовує єдину методологію збору даних по всьому світу, що дозволяє порівнювати і зіставляти інформацію про ринки в Україні з іншими країнами.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас