Чи допоможе українцям? Створено гаджет для обопільної згоди на секс — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чи допоможе українцям? Створено гаджет для обопільної згоди на секс

Технології&Авто
4643
11 січня набули чинності зміни до Кримінального та Кримінально-процесуального кодексів України щодо обов’язкової обопільної згоди на статеві відносини. І допомогти українцям може пристрій LoveSync, який з’явився на краудфандинговому майданчику Kickstarter.
Сенс LoveSync простий: USB-кнопка дозволяє уникати незручних ситуацій і обговорення сексу, але при цьому бути в курсі настроїв партнера.
Кожен раз, коли один з партнерів хоче зайнятися сексом, він або вона натискає кнопку і чекає відгуку. Якщо другий партнер не проти віддатися розпусті, він або вона, просто відповідає натисканням кнопки. “Вікно згоди” може скласти від 15 хвилин до 24 годин і регулюється кількістю натискань на кнопку.
Щоб відхилити домагання, треба зробити довге натискання протягом 4 секунд. В описі проекту постійно говориться, що кнопка працює “анонімно”, мабуть, щоб підкреслити відсутність потреби особистого контакту для пропозиції.
На думку розробників, LoveSync допоможе збільшити градус пристрасті, наростити частоту сексу, уникнути незручних відмов і поліпшити романтичне спілкування.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас