Індустріалбанк реалізував півтонни золота в 2018 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Індустріалбанк реалізував півтонни золота в 2018 році

Особисті фінанси
51
У 2018 році Індустріалбанк реалізував через мережу своїх відділень понад 540 кг золота, 1 647 кг срібла і 643 ювілейні монети.
Індустріалбанк є одним із лідерів ринку банківських металів і має можливість завозити золото з Європи. Банк обслуговує ряд великих клієнтів – ювелірних заводів. В Україні ліцензію на роботу з дорогоцінними металами мають 45 банків, але лише близько десятка з них займаються металами активно.
«Інвестиція в золото вигідна в довгостроковій перспективі. Успішність вкладення коштів залежить від ваги зливка – чим більший зливок, тим інвестиція потенційно вигідніша, оскільки ціна за грам зменшується. У той же час, з врахуванням вимог щодо ідентифікації та сплати податків з суми одержаного прибутку при покупці злитків на суму від 50 тис грн, покупці віддають перевагу стограмовим зливкам, – коментує Андрій Львів, Директор Департаменту банкнотного банкінгу Індустріалбанку, – За нашою статистикою частка продажів таких зливків досягає 80% від усього обсягу продажів металів».
Найбільший дохід від інвестицій в золото приносять депозити в цьому дорогоцінному металі. На сьогоднішній день прибутковість за цими депозитами для приватних осіб становить 1% – 1,5% річних в залежності від терміну (півроку, рік, 2 роки), для юридичних осіб -– від 0,65% до 0,85% річних в залежності від строку та можливості дострокового розірвання.
За матеріалами:
Індустріалбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас