Місяць нон-стоп шопінгу з платіжними картками Mastercard від Індустріалбанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Місяць нон-стоп шопінгу з платіжними картками Mastercard від Індустріалбанку

Особисті фінанси
16
Напередодні весни держателі платіжних карток MasterCard від Індустріалбанку можуть зібрати яскравий гардероб разом зі стилістом! Така можливістьBanner non stop shopping MC є головним призом акції «Місяць нон-стоп шопінгу з Mastercard Більше», що триватиме впродовж лютого.
Місяць нон-стоп шопінгу з платіжними картками Mastercard від Індустріалбанку
В акції можуть взяти участь всі платіжні картки Mastercard від Індустріалбанку (крім карток Maestro), що зареєстровані в програмі Mastercard Більше. Зареєструватися в програмі дуже легко на сайті bilshe.mastercard.ua.
Розраховуючись платіжною карткою кожен зареєстрований держатель картки отримує бали – при здійсненні оплати на суму від 50 грн або більше одним чеком. Кожна така транзакція дорівнює 1 балу.
А далі достатньо обміняти накопичені 10 балів на можливість взяти участь у розіграші подарунків. Обмінювати бали можна необмежену кількість разів. Розіграші проводитимуться 4 рази за всю акцію! Таким чином кожного тижня можна виграти сертифікат на суму 500 грн у магазини LeBoutique, MakeUp, INTERTOP, O bag. Загалом впродовж місяця будуть розіграні по 25 сертифікатів в кожну із зазначених крамниць.
Головним призом є шопінг у Києві на суму 10 000 грн разом зі стилістом. Акція триватиме з 1 лютого по 28 лютого 2019 року.
За матеріалами:
Індустріалбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас