Apple заплатить за освіту підлітка, який виявив проблему з FaceTime — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple заплатить за освіту підлітка, який виявив проблему з FaceTime

Фондовий ринок
3131
Компанія Apple представила чергове оновлення програмного забезпечення смартфонів iPhone, що знешкоджує недолік у функції відеодзвінків FaceTime, який дозволяв користувачам отримувати сигнал з мікрофона власників iPhone ще до моменту відповіді ними на телефонний виклик. Повідомляється, що компанія також пообіцяла зробити внесок у подальшу освіту підлітка, який разом з матір’ю виявили недолік.
Про це повідомляє УНН з посиланням на Голос Америки.
Під впливом знахідки компанія на деякий час відключила функцію групового чату через FaceTime, поки фахівці працювали над усуненням недоліку.
В Apple заявили, що нададуть сім’ї, яка виявила недолік, компенсацію і зроблять внесок для сприяння освіті 14-річного Гранта Томпсона.
Після виявлення недоліків програмного забезпечення iPhone в США звучали закиди, що в програмному забезпеченні Apple нібито навмисно було вбудовано вразливість, яка дозволяла здійснювати прослуховування абонентів. Провідні законодавці-демократи в Конгресі у вівторок закликали главу Apple Тіма Кука відповісти на питання з приводу встановленого недоліку, і заявили про “глибоку стурбованість” з приводу того, як довго зайняло виправлення уразливості смартфонів.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас