ПриватБанк запускає обмін валют в терміналах самообслуговування і в Приват24 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк запускає обмін валют в терміналах самообслуговування і в Приват24

Валюта
25096
“ПриватБанк” з 7 лютого запускає послугу обміну валют у всіх терміналах самообслуговування та онлайн-обміну валют у Приват24.
Про це повідомляє керівник мережі регіональних прес-офісів банку Інна Музичук у Facebook.
Як зазначила Музичук, в терміналі самообслуговування “ПриватБанку” потрібно вибрати послугу “Обмін валют” у меню термінала “Банківські послуги”, внести готівкову валюту та визначити картку, на яку буде перераховано гривні.
Крім того, у режимі онлайн можна буде купувати та продавати євро та долари. Продаж валюти онлайн буде здійснюватися за поточним комерційним курсом банку без комісій. У Приват24 та мобільному додатку можна купувати та продавати долари та євро для зарахування на валютні картки або депозити з банківських карток у гривні (у межах встановленого НБУ ліміту до 150 тис. грн на добу), повідомила вона.
“Якщо в клієнта немає валютної картки, інтернет-картку в доларах або євро можна оформити безкоштовно прямо в Приват24”, – додала Музичук.
До речі, на порталі Finance.ua можна замовити кредитну картку Приватбанку, а також вибрати картку іншого банку. Для цього створили спеціальний Сервіс.

Вибрати кредитну картку 💳

За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас