У Світовому банку оцінили українські реформи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Світовому банку оцінили українські реформи

Казна та Політика
852
Україна виходить на стійке впровадження реформ, і Банк має намір надавати країні свою підтримку.
Про це заявив віце-президент Світового банку по регіону Європи та Центральної Азії Сиріл Мюллер, повідомляє прес-служба Кабміну.
“Хочу відзначити ваше лідерство в досягненні багатьох речей. Торік уряду довелося впровадити багато реформ. Коли ми говоримо про відносини з Україною, то констатуємо зміну риторики. Україна виходить на стійкий підхід у впровадженні реформ, і ми продовжуємо підтримувати вас”, – заявив Мюллер.
Він також зазначив, що Світовий банк хоче надавати не тільки підтримку фінансово, а й сприяти виконанню урядових програм.
У свою чергу прем’єр-міністр Гройсман зазначив, що підтримка міжнародних партнерів для України – це додатковий стимул для проведення змін у всіх сферах – від формування сприятливого ділового клімату і модернізації фінансового і енергетичного секторів до утвердження нових принципів державного управління.
Зазначається, що станом на січень 2019 року в реалізації Україною – вісім спільних зі Світовим банком інвестиційних проектів на суму понад $2,4 млрд і один гарантійний проект на $750 млн.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас