Ринки США можуть бути цікавими для українських компаній - експерт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ринки США можуть бути цікавими для українських компаній - експерт

Фондовий ринок
327
Металургійна та гірничодобувна промисловість мають непогані перспективи у 2019 році, а ринок США може бути цікавим для українських компаній цього сектору.
Про це у ході брифінгу на Волл-стріт сказав голова міжнародних ринків капіталу Нью-Йоркської фондової біржі Алекс Ібрагім.
“Металургійна та гірничодобувна продукція викликають зацікавлення… Протягом минулого року у нас зареєструвалися п’ять канадських компаній, усі в галузі природних ресурсів. І ми їх дуже радо вітаємо тут. 2019-го року я передбачаю більше таких компаній на американському ринку”, – зауважив він, відповідаючи на зпитання кореспонденту Укрінформу щодо перспектив ринків металу у 2019-му році.
Ібрагім пояснив, що лідером за темпами зростання цьогоріч буде ринок технологій. Пожвавлення спостерігатиметься також на споживчому ринку, зокрема, автомобілів та одягу. Сировинні ринки гірничодобувної продукції та металів цьогоріч також мають непогані перспективи.
“Якщо українські компанії шукають ліквідності та доступу до правильних інвесторів, які знають, як оцінювати компанії у цій сфері, я думаю, що ринки США можуть бути цікавим напрямом для них. Якщо їхні акції торгуватимуться як у Києві, так і тут, у США, це може бути для них цікавою альтернативою”, – порадив Ібрагім.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас