Понад чверть мільйона гривень виплатила СГ "ТАС" за договором КАСКО — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Понад чверть мільйона гривень виплатила СГ "ТАС" за договором КАСКО

Особисті фінанси
39
Аварія, в результаті якої було пошкоджено застрахований Страховою групою «ТАС» позашляховик Hyundai Santa Fe, сталася в Херсоні. Напередодні в місті пройшов сильний дощ, що, змивши сніг, оголив кригу, що покривала асфальт на дорозі. До того ж, місто накрив густий туман. Саме ці складні погодні умови спричинили зіткнення під час руху позашляховика із автобусом БАЗ, водії яких на обледенілій дорозі не впорались з керуванням. Внаслідок ДТП було пошкоджено передню частину Santa Fe – розбито бампер та решітку радіатора.
Страхова група «ТАС», вивчивши обставини інциденту, визнала його страховим випадком та в рамках своїх зобов’язань за укладеним договором страхування наземного транспорту «ЄвроКАСКО» оперативно та в повному обсязі виплатила належне страхове відшкодування в розмірі заподіяних страхувальникові збитків, що склали 263117 грн. Виплату було перераховано на рахунок СТО, де здійснюватиметься відновлювальний ремонт пошкодженої автівки.
Авто було застраховано за програмою «4 зірки» договору «ЄвроКАСКО».
Нагадаємо, договір «ЄвроКАСКО 5 зірок» включає в себе п’ять унікальних програм страхування – за кількістю «зірок», розрахованих для різних сегментів автовласників. Зокрема, для тих автомобілістів, хто вважає за потрібне страхувати свій автомобіль лише на випадок великих збитків внаслідок викрадення або знищення, СГ «ТАС» пропонує програму «1 зірка». Для тих, хто хоче убезпечити себе ще й на випадок збитків внаслідок пошкоджень автомобіля «середньої важкості» та водночас бажає заощадити, відмінним варіантом стане програма «2 зірки». В свою чергу, програма «3 зірки» включає в себе ті самі переваги, а ще дає можливість автовласникові отримати страхову виплату без надання довідок компетентних органів і, до того ж, покриває ризик розбиття скла в авто. «4 зірки» – це програма для тих, хто хоче убезпечити себе на випадок будь-яких, навіть найдрібніших, пошкоджень свого «залізного коня». Водночас «5 зірок» – це програма для водіїв, які прагнуть, аби було «все включено». Тож, окрім всього переліченого вище, програмою передбачене розширене страхове покриття, що включає в себе покриття ризиків гідроудару, пошкодження зовнішніх елементів авто – номерного знаку, шин, дисків, тощо. Виплата страхового відшкодування за програмою «5 зірок» здійснюється страховиком в термін до п’яти робочих днів.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас