iPhone SE 2 приписують 4,2-дюймовий екран і ціну від $250 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

iPhone SE 2 приписують 4,2-дюймовий екран і ціну від $250

Фондовий ринок
2231
Після того, як Apple досить несподівано влаштувала три блискавичні розпродажі iPhone SE за значно зниженою ціною, у мережі з новою силою спалахнули чутки про випуск у цьому році спадкоємця популярної компактної моделі смартфона Apple, представленої майже три роки тому. Джерело оприлюднило свіжу порцію нової інформації про характеристики потенційного iPhone SE 2.
Отже, якщо вірити новим даними, iPhone SE 2 отримає однокристальну систему Apple A11 і 3 ГБ оперативної пам’яті, а діагональ дисплея збільшиться з 4 до 4,2 дюйма. Користувачам запропонують версії з 32 або 128 ГБ флеш-пам’яті. Основна камера буде одинарною.
Джерело говорить про відсутність підтримки системи розпізнавання обличчя Face ID, що суперечить первинним чуткам про екран з “чубчиком” і відсутність кнопки Home з дактилоскопічним датчиком Touch ID. Тому цей момент ще потрібно прояснити.
Ціни на новий iPhone SE (як би він не називався) – $249 і $299 за версію з 32 або 128 ГБ на диску.
Це на $100 і $150 дешевше, ніж свого часу просили за оригінальний iPhone SE. І це одна дивина, хоча нещодавно Apple знизила ціни на нові iPhone в деяких країнах у відповідь на низькі продажі, тому не можна виключати можливість таких коригувань в ціновій політиці купертинівського гіганта.
Жодних даних про строки випуску iPhone SE 2 немає, але буде великою несподіванкою, якщо його анонс відбудеться в наступному місяці. Нагадаємо, оригінальний iPhone SE представили на березневій презентації в 2016 році.
Хочете купити новий телефон, але не вистачає коштів? Зручний сервіс від Finance.ua допоможе обрати персональний кредит. Аналізуємо ваші вимоги щодо кредитних продуктів і пропонуємо найкращі варіанти:

Порівняти і замовити кредит

За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас