День фінансів, 1 лютого: демонтаж Шулявського мосту, плани НБУ на міжбанк, нові тарифи для киян — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 1 лютого: демонтаж Шулявського мосту, плани НБУ на міжбанк, нові тарифи для киян

749
П’ятниця, 1 лютого. Ще тільки початок лютого, а ми вже отримали відповіді на багато запитань:
Чому в Києві підвищили тарифи на холодну воду НКРЕКП 25 січня встановила для “Київводоканалу” нові тарифи на послуги з централізованого постачання холодної води та водовідведення. В результаті з 1 лютого для киян підвищили тариф на холодну воду. Докладніше про тарифи тут.
Як діятиме НБУ на міжбанку? Нацбанк планує збільшити щоденну купівлю валюти в півтора разу. У першому і другому кварталах 2019 року регулятор має намір купувати 15 млн дол. на день для нарощування міжнародних резервів. Це на 5 млн дол. більше в порівнянні з кількісним індикатором, який діяв протягом 2018 року.
Скільки банків за рік ліквідували в Україні? Фонд гарантування вкладів фізичних осіб в 2018 році завершив процедуру ліквідації перших чотирьох банків, які були передані до його управління. У фонді також додали, що протягом 2019 року планується завершити ліквідацію ще більш ніж 40 банків.
Де в Україні найдорожчі авто? Залежно від місця проживання українському автолюбителю слід розщедритися на авто по-різному. В кожному регіоні є свої рекордсмени продажу і рекордсмени цін. Наприклад, найбільшим цінником на авто з пробігом здивував броньований Maybach S600 — $882 500. А найдорожча пропозиція з салонів — столичний Aston Martin Vulcan за $4 450 000.
До речі, якщо ви часто за кермом, обирайте оптимальні картки для водіїв прямо на finance.ua. За допомогою таких карток можна отримувати додаткові знижки на АЗС, кешбек і багато іншого.

Подивитися умови за картками 🏎 ️

Як монетизація субсидій може зменшити платіжки? Після монетизації субсидій людина матиме “живі гроші” і самостійно контролюватиме як якість комунальних послуг від постачальника, так і розрахунки за них. Про це заявив міністр регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ Геннадій Зубко.
Коли чекати на демонтаж Шулявського мосту? Ось уже майже два роки точаться розмови про реконструкцію цього об’єкта. Підготовчі роботи вже почалися. Але терміни демонтажу постійно переносяться. У КП “Дирекція будівництва дорожньо-транспортних споруд” повідомили, що перекриття транспортного руху через основний проїзд Шулявського шляхопроводу і його демонтаж попередньо заплановані на 15 березня цього року.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас