Тім Кук назвав основні причини слабких продажів iPhone — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тім Кук назвав основні причини слабких продажів iPhone

Фондовий ринок
1396
Перший фінансовий квартал 2019 року виявився не дуже вдалим для Apple, якщо виходити з показників виручки від продажів iPhone. І здається, це визнає і голова компанії Тім Кук. За заявою генерального директора, є кілька фундаментальних причин, за яких продажі iPhone виявилися не такими результативними, як це передбачалося раніше.
Перша причина слабких продажів полягає в тому, що користувачі стали набагато рідше міняти свої смартфони на нові.
“Ми робимо наші продукти максимально довговічними. Багато хто користується iPhone протягом усього заявленого терміну служби. Потім цей смартфон може бути проданий, і ним будуть продовжувати користуватися. Життєвий цикл смартфонів був продовжений, і в цьому немає жодних сумнівів”, – заявив Тім Кук.
Друга причина – це високі ціни на новинки в деяких регіонах, що розвиваються.
Також певну складність викликає той факт, що оператори більше не надають субсидії при купівлі iPhone.
“Раніше можна було придбати iPhone 6 або iPhone 6s, або навіть iPhone 7 за 199 доларів, з контрактом на два роки. Зараз же користувачам необхідно заплатити всю суму відразу. Ми вже працюємо в цьому напрямку, і зовсім скоро ми будемо готові надати особливі умови для наших клієнтів”, — заявив голова компанії.
І нарешті остання причина полягає у програмі пільгової заміни акумуляторів iPhone, яка була запущена на початку 2018 року. Фактично це дозволило користувачам продовжити термін служби свого iPhone, що, зрозуміло, призвело до певних наслідків. Втім, це був правильний крок, вважає Тім Кук.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас