Volkswagen покаже концепт повністю електричного баггі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Volkswagen покаже концепт повністю електричного баггі

Фондовий ринок
196
Концерн Volkswagen покаже на початку березня на Женевському автосалоні новий концепт-кар з повністю електричним приводом — баггі для їзди по бездоріжжю.
Перші баггі з’явилися в Сполучених Штатах в п’ятдесяті роки минулого століття. Основою таких машин підвищеної прохідності зазвичай ставали старі автомобілі Volkswagen Beetle («Жук»), з яких знімалися двері, крила та інші елементи кузова. Назва “баггі” походить від зменшувальної форми американської назви «Жука».
Як повідомляє Volkswagen, в основу електричної версії баггі покладена модульна платформа електричного приводу (MEB). Концерн відзначає, що баггі є черговим прикладом того, наскільки різними можуть бути електрокари на базі MEB. Платформа дозволяє створювати машини самих різних класів для різних умов експлуатації.
Як можна бачити на тизер-зображеннях, новий концепт-кар отримав дизайнерські елементи в стилі класичного “Жука”. При цьому баггі може похвалитися великим дорожнім просвітом і шинами з позашляховим протектором. Про ходові характеристики новинки поки що нічого не повідомляється.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас