Hyperloop TT проведе фінальні випробування пасажирської капсули для вакуумного поїзда — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Hyperloop TT проведе фінальні випробування пасажирської капсули для вакуумного поїзда

Світ
385
Стартап Hyperloop TT (HTT) переступив до підготовки до фінального етапу випробувань пасажирської капсули свого вакуумного поїзда.
Очікується, що перші пасажири зможуть проїхати на ньому в 2022 році.
Ідея Ілона Маска про вакуумні поїзди, озвучена ним у 2012 році, захопила багатьох підприємців, але остаточного підтвердження ефективності і реалізації цього концепту досі так і не було представлено.
Найвідоміші компанії в цій галузі – HTT і Hyperloop One – раз на кілька місяців з’являються в різних частинах світу і оголошують про будівництво тестової ділянки траси або укладання контракту з місцевою владою на перевезення пасажирів по високошвидкісний дорозі. За планами компаній і чиновників, лінії Hyperloop повинні покрити ОАЕ, Європу, США, але поки складно сказати, коли перша людина проїде в вакуумному поїзді.
Пасажирська капсула HTT Quintero One важить 5 т і може пересуватися зі швидкістю до 1200 км/год. Довжина капсули становить 34 м, за один рейс вона може перевезти до 40 пасажирів.
Фінальний етап випробувань пройде в Тулузі – в компанії стверджують, що «тестування вже почалося», не розкриваючи деталей.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас