Харчі, товари і послуги: Кабмін змінює підхід до формування прожиткового мінімуму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Харчі, товари і послуги: Кабмін змінює підхід до формування прожиткового мінімуму

Казна та Політика
5670
Кабінет Міністрів вніс зміни у порядок проведення науково-громадської експертизи набору продуктів харчування, набору непродовольчих товарів і набору послуг для встановлення прожиткового мінімуму.
Відповідна постанова „Про внесення змін до порядку проведення науково-громадської експертизи набору продуктів харчування, набору непродовольчих товарів і набору послуг для встановлення прожиткового мінімуму” була ухвалена на засіданні уряду в середу, інформує прес-служба Мінсоцполітики.
Зазначається, що, згідно з ухваленою постановою, до складу комісії, яка проводить відповідну експертизу продуктів, товарів і послуг, як представники центральних органів виконавчої влади входять керівники самостійних структурних підрозділів Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Міністерства фінансів України, Міністерства соціальної політики України, Міністерства охорони здоров’я України, визначені згідно з наказами керівників відповідних органів.
Також вказано, що члени експертної комісії від об’єднань роботодавців і профспілкових об’єднань, які мають статус всеукраїнських, визначаються кожною стороною окремо.
У відомстві зазначають, що така зміна сприятиме врегулюванню процедури проведення науково-громадської експертизи зазначених наборів та підвищенню ефективності роботи експертної комісії.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас