СГ "ТАС" виплатила понад 356 тис. грн за договором страхування вантажів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СГ "ТАС" виплатила понад 356 тис. грн за договором страхування вантажів

Особисті фінанси
30
Страхове відшкодування в розмірі 356519 грн днями виплатила Страхова група «ТАС» своєму страхувальникові – компанії, що займається постачанням нафтопродуктів.
Інцидент, який згодом було визнано страховим випадком, стався в Харкові. Під час транспортування паливно-мастильних матеріалів на бензовоз було скоєно напад. Невстановлені зловмисники заблокували велику машину та, зламавши замок на цистерні, викрали понад 11 тонн палива. Представники поліції, яких було викликано на місце злочину, відкрили кримінальне провадження за фактом крадіжки зі зламом. Наразі пошуки злочинців тривають. Водночас Страхова група «ТАС», вивчивши обставини справи, прийняла рішення про визнання події страховою та виплату в рамках своїх зобов’язань за укладеним договором страхування вантажів, багажу та вантажобагажу страхового відшкодування в розмірі заподіяних страхувальникові збитків.
Нагадаємо, за підсумками минулого року обсяг виплат Страхової групи «ТАС» сягнув 545,45 млн грн. Зокрема, за полісами обов’язкової «автоцивілки» компанія відшкодувала потерпілим 201,11 млн грн, за договорами КАСКО було виплачено 127,86 млн грн, за полісами «Зелена картка» – 127,48 млн грн. Загалом, за статистикою, щодня СГ «ТАС» виплачує за укладеними договорами страхування 2,18 млн грн відшкодувань, з яких 1,83 млн грн – за договорами автострахування.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас