У Житомирі побудують екологічну електростанцію за італійським зразком — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Житомирі побудують екологічну електростанцію за італійським зразком

Енергетика
787
У Житомирі італійська компанія, яка збирається побудувати електростанцію, повинна обладнати її безпечними для навколишнього середовища технологіями.
Про це повідомляє в Facebook комунальне підприємство «Житомиртеплокомуненерго».
«КП «Житомиртеплокомуненерго» провело нараду з підрядником робіт з будівництва станції італійською компанією «Юнікомфорт». Одне з поставлених завдань – зробити роботу обладнання ще більш безпечною для навколишнього середовища. Інше завдання – електростанція повинна працювати цілий рік на подачу гарячої води в квартири житомирян за рахунок побічного тепла. Це вимагає високої модуляції установки», – йдеться в повідомленні.
Відзначено, що проект житомирської електростанції відповідає зразку аналогічної, який нині працює в Венеції. Така технологія сучасна і екологічна, але після підписання Україною Паризької угоди вимоги до викидів в атмосферу стали суворішими.
Отже, «Житомиртеплокомуненерго» планує ще більше знизити викиди в атмосферу від майбутньої електростанції. Тому італійські підрядники повинні запропонувати нове бачення технічного рішення, яке буде відповідати потребам міста.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас