Южаніна закликала власників "євроблях" поквапитися з розмитненням — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Южаніна закликала власників "євроблях" поквапитися з розмитненням

Особисті фінанси
1295
Глава парламентського комітету з питань податкової і митної політики, депутат від БПП Ніна Южаніна закликала власників автомобілів на “єврономерах” поквапитися їх розмитнити.
Про це вона сказала в інтерв’ю РБК-Україна.
“Ті, хто бажає розмитнити авто в встановлені законом терміни, встигне це зробити. Ніяких розмов про продовження, перенесення або зміну цих термінів бути не може”, – сказала вона.
При цьому Южаніна зазначила, що “з економічної точки зору недоцільно сплачувати митні платежі за автомобіль, якому більше 15 років і який при купівлі коштував недорого”.
Коментуючи прийняті в листопаді 2018 року закони про пільгове розмитнення автомобілів на “єврономерах”, вона заявила, що вони дали “можливість людині пройти митне оформлення і поставити автомобіль на облік в Україні”.
“Жодна політична сила, яка зможе прийти в наступний парламент, якщо вона буде відповідати в тому числі за бюджет країни, не зможе прийняти більш ліберальний закон, ніж прийнятий зараз”, – додала глава парламентського комітету.
Часто за кермом? Економте свій час і гроші – вибирайте і замовляйте для себе спеціальну картку для водіїв прямо на finance.ua.

Вибрати картку для водія

За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас