IBM уклала хмарний контракт з найбільшим французьким банком — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

IBM уклала хмарний контракт з найбільшим французьким банком

Фондовий ринок
480
ІТ-корпорація IBM оголосила про укладення 8-річного контракту з найбільшим французьким банком BNP Paribas.
За умовами угоди, кредитна організація буде використовувати хмарну інфраструктуру американського партнера для надання послуг інтернет-банкінгу в режимі реального часу і мобільних сервісів, а також для цифрової трансформації та підвищення ефективності бізнесу.
Фінансову складову угоди сторони не розкрили. У BNP Paribas зараз налічується більш ніж 196 тисяч співробітників, а виручка банку в 2017 році перевищила 43 млрд євро.
На думку аналітика Pund-IT Чарльза Кінга (Charles King), нова угода з BNP Paribas означає велику довіру банку до хмарного бізнесу IBM.
Він також додав, що банківська галузь жорстко регулюється, а правила і вимоги відповідності значно різняться між країнами та регіонами. За словами експерта, у IBM є всі можливості грати на цих світових ринках.
Останнім часом IBM уклала чимало хмарних контрактів, звідси і виручка від них у розмірі 19,2 млрд доларів за підсумками 2018 року. Щодо 2017-го доходи компанії на цьому ринку піднялися на 12% і принесли їй майже четверту частину виручки.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас