"Кредобанк" увійшов до ТОП-3 рейтингу надійності українських банків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Кредобанк" увійшов до ТОП-3 рейтингу надійності українських банків

Особисті фінанси
199
«Кредобанк» посів друге місце в рейтингу найнадійніших українських банків, підготовленому Інтернет-виданням «Обозреватель» спільно з журналом «Рейтинг. Бізнес в офіційних цифрах» у січні 2019 року.
При визначенні місця у рейтингу аналітики видань оцінювали банки України за такими критеріями та показниками, як обсяг сплаченого податку на прибуток за депозитами (для цілей рейтингу характеризує обсяг залучених коштів і розмір банку), виконання економічних нормативів НБУ станом на 1 грудня 2018 року (визначає, чи є у банку економічні проблеми), а також стан справ із кредитними ризиками (виконання нормативів Н7 та Н9). За кожен показник банки отримували позитивні або негативні бали.
«Друге місце „Кредобанку“ у першому рейтингу найнадійніших українських банків у 2019 році є черговим підтвердженням високої надійності банку як частини потужної міжнародної фінансової групи PKO Bank Polski, високої довіри клієнтів та виваженої кредитної й ризикової політики банку протягом 2018 року» – говорить Перший Заступник Голови Правління ПАТ «Кредобанк» Єжи Яцек Шугаєв.
Високі оцінки своєї діяльності від експертної та медійної спільнот України банк отримував і протягом 2018 року. Зокрема, у грудні банк посів 4-те місце у рейтингу надійності банківських депозитів від агентства «Стандарт-Рейтинг», а раніше — обійняв 6-ту позицію в рейтингу надійності українських банків від фінансового порталу «Мінфін» та 7-ме місце у рейтингу ТОП-20 надійних банків України від журналу «Новое Время». Окрім того, продукти банку здобули перемогу в двох номінаціях премії Prostobank Awards від агентства «Простобанк Консалтинг» — «Кращий кредит на покупку нерухомості на вторинному ринку» та «Кращий депозит для бізнесу».
За матеріалами:
Кредобанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас