Стало відомо, скільки компаній у світі використовують системи штучного інтелекту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стало відомо, скільки компаній у світі використовують системи штучного інтелекту

Технології&Авто
575
Дослідження, проведене фахівцями Gartner, свідчить про те, що компанії і організації по всьому світу все активніше впроваджують системи штучного інтелекту (ШІ).
Чотири роки тому тільки близько 10% опитаних корпорацій повідомили про те, що вже використовують засоби ШІ в тому чи іншому вигляді або збираються впровадити їх найближчим часом.
Торік показник зріс до 25%, а в поточному році, як очікується, досягне 37%. Таким чином, всього за кілька років проникнення «електронного розуму» в корпоративному сегменті збільшиться практично в чотири рази.
Використання систем штучного інтелекту дозволяє автоматизувати виконання багатьох рутинних операцій. Наприклад, компанії та організації часто впроваджують чат-сервіси на базі ШІ, рекомендаційні платформи, а також «розумні» системи аналізу інформації.
Очевидно, в подальшому глобальний ринок систем штучного інтелекту очікує стрімкий розвиток. «Електронний розум» проникне в різні сфери, поліпшивши і спростивши повсякденне життя людей.
Для компаній впровадження технологій штучного інтелекту і машинного навчання означає підвищення ефективності роботи і зниження витрат.
За матеріалами:
Servernews
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас