У Львові за підтримки ТАСКОМБАНКУ пройде студентський ідеатон — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Львові за підтримки ТАСКОМБАНКУ пройде студентський ідеатон

Особисті фінанси
19
28−29 січня у Львові у рамках платформи для молодих ІТ-спеціалістів та студентів Hackathon Lviv пройде студентський ідеатон. Захід організовано Управлінням ІТ Львівської міської ради за підтримки ТАСКОМБАНКУ та ІТ-компанії SoftServe.
Протягом кількох днів його учасники об’єднавшись у команди аналізуватимуть проблеми міста та шукатимуть шляхи їх вирішення із застосуванням технологічних рішень. Генеруватимуть ідеї та працюватимуть над власними проектами. Зокрема, команди матимуть на вибір чотири напрямки, у межах яких зможуть працювати:
E-governance & Open Data
Finance&Investment
E-education
E-infrastructure
Крім того, студентів підтримуватимуть ментори — ІТ-спеціалісти, представники міської влади, юристи, бізнесмени, викладачі технічних спеціальностей. У фіналі кращі проекти, обрані незалежним журі, отримають фінансування від ТАСКОМБАНКУ, що виступає спонсором заходу, та будуть реалізовані за підтримки Львівської міської ради.
«Нам цікаво підтримувати розвиток талановитої молоді, що шукає практичне застосування своїм знанням у сфері технологій. Адже у своїй роботі, створюючи сервіси онлайн-оплат та розвиваючи безконтактні платежі, ми прагнемо за допомогою IT-технологій зробити складні фінансові операції простими й доступними для кожного українця. Це означає, що в нас одна кінцева мета — зробити наше життя комфортнішим. Ми домовилися із Львівською міською радою про постійну менторську та фінансову підтримку», — підкреслив Валерій Даниленко, заступник голови правління ТАСКОМБАНКУ.
Реєстрацію на студентський ідеатон вже розпочато. До участі запрошуються студенти або junior ІТ-спеціалісти, які мають креативне мислення, досвід у розробці проектів та готові вирішити реальну проблему міста. Дедлайн реєстрації: 23 січня 2019 року (середа).
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас