Нацполіція відкрила справу за фактом розкрадання 20 млн гривень при будівництві експреса в Бориспіль — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нацполіція відкрила справу за фактом розкрадання 20 млн гривень при будівництві експреса в Бориспіль

Кримінал
712
Національна поліція розслідує кримінальне провадження за фактом привласнення і розтрати великої суми державних коштів чиновниками і бізнесменами при будівництві експреса “Київ – Міжнародний аеропорт “Бориспіль”.
Про це йдеться в матеріалах суду.
Справа розслідується з 4 грудня 2018 року за фактами привласнення коштів чиновниками одного з держпідприємств за попередньою змовою із службовими особами приватного підприємства шляхом формального документального оформлення виконання робіт і внесення завідомо неправдивих відомостей в офіційні документи (ч. 5 ст. 191; ч. 2 ст. 366 Кримінального кодексу).
“У ході досудового розслідування встановлено, що протягом 2018 року ТОВ “Рилейд” неодноразово перемагало в публічних закупівлях філії “Південно-Західна залізниця” ПАТ “Укрзалізниця” по об’єкту будівництва “Організація залізничного пасажирського сполучення Києв – Міжнародний аеропорт “Бориспіль” на загальну суму 20 444 582 гривень”, – наголошується в повідомленні.
17 січня Печерський райсуд Києва надав поліції доступ до низки документів для встановлення обставин правопорушення та осіб, причетних до скоєння злочину.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас