ЦБТ — пасивний дохід на біржі без зайвого ризику — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЦБТ — пасивний дохід на біржі без зайвого ризику

Фондовий ринок
733
ЦБТ — пасивний дохід на біржі без зайвого ризику
Група компаній «Центр Біржових Технологій» зробила багато для того, щоб твердження «на біржі можна заробляти» стало аксіомою. Головне питання у виборі способу. Вивчитися на трейдера не проблема, але заняття це вимагає нітрохи не менше часу, ніж будь-яка інша професійна діяльність. А часу часто не вистачає. Найпопулярніший запит, з яким приходять до фінансових консультантів ЦБТ — пасивний дохід, його варіанти і організація. Найпопулярніший відповідь — «Синхронна торгівля».

ЦБТ: пасивний дохід стає безпечнішим з торговими роботами

ЦБТ — пасивний дохід на біржі без зайвого ризику
«Синхронна торгівля» — унікальний проект, який об’єднує трейдерів і інвесторів до взаємної вигоди. Перші активно торгують на своїх грошах, а другі підключаються до них і на власному рахунку автоматично копіюють всі угоди за комісію з прибутку. Інвестору доступна вся інформація по трейдерам — він може вибрати обережного або ризикового, який торгує без збитків або того, хто покриває збитки великим прибутком, консерватора або шанувальника незвичайних стратегій. У ЦБТ саме такий пасивний дохід рекомендують новачкам і радять віддавати перевагу не людям, а торговим роботам. Найстабільнішим і безпечнішим з яких на сьогодні є ASProfiWay.
Чому роботи краще людей в біржових торгах?
  • Надійність — ніякої втоми і поганого самопочуття, що впливають на операції.
  • Ефективність — в рази більше торговельних операцій за одиницю часу.
  • Повна відсутність емоцій. Емоції — ворог трейдера. Жадібність — його вирок.
За діями трейдера-людини варто уважно стежити, щоб вчасно відключитися, якщо він почне помилятися. Для цього необхідні спеціальні знання. З роботом такої необхідності немає. Роботи не помиляються і завжди слідують заданому алгоритму. Якщо попередні результати влаштовували, сюрпризів не буде.

Глава групи компаній ЦБТ Богдан Троцько: «ASProfiWay підходить тим, хто не хоче зайвих хвилювань»

ЦБТ — пасивний дохід на біржі без зайвого ризику
Фінансовий експерт і глава групи компаній Центр Біржових Технологій Богдан Троцько регулярно тестує на собі всі затребувані інвестиційні продукти. Не залишився без уваги і ASProfiWay. «Робот дуже консервативний. Крива прибутковості рівна, без різких злетів і провалів. Стабільний прибуток в районі 7% в місяць», — констатує Богдан Сергійович. Керівник ЦБТ зазначив, що робота можна розглядати для інвестицій тим, хто уникає ризиків. Якщо ви — один з них, скористайтеся цим перевіреним способом пасивного заробітку. Звертайтеся в ЦБТ, щоб отримати всі відповіді на питання про ASProfiWay і допомогу з підключенням. Починайте заробляти легко, приємно і не витрачаючи часу — роботи зроблять все за вас.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас