Стало відомо, коли Microsoft припинить підтримку Windows 10 Mobile — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стало відомо, коли Microsoft припинить підтримку Windows 10 Mobile

Фондовий ринок
647
Microsoft оголосила про закриття мобільної операційної системи Windows 10 Mobile. Підтримка ОС закінчиться 10 грудня 2019 року – після цього компанія не буде випускати оновлення і патчі безпеки. Потім припинять роботу багато функцій системи.
Так, створення резервної копії буде працювати до 10 березня 2020 року, а відновлення системи з неї – до 10 грудня 2020-го. Після цього смартфони можна буде використовувати для дзвінків і виходу в інтернет. Також продовжить роботу магазин додатків Windows Store, хоча його асортимент давно не оновлюється. У самій Microsoft радять користувачам купити смартфон під управлінням iOS і Android, оскільки на них теж випущені фірмові сервіси, такі як Office. Схоже, компанія не планує найближчим часом займатися смартфонами, а продовжить розвиток актуальних версій Windows 10.
До речі, один з перспективних напрямків – Windows 10 ARM з підтримкою мобільних процесорів. В цьому році вийдуть ноутбуки під її управлінням. В теорії ARM-версія Windows може стати основою для майбутніх смартфонів Microsoft, якщо компанія захоче повернутися на ринок мобільних операційних систем.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас