ТОП-5 найбільш високооплачуваних вакансій в січні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ТОП-5 найбільш високооплачуваних вакансій в січні

Особисті фінанси
3636
Перше місце серед найбільш грошовитих вакансій займає посада в IT-сфері. Агентство IT Recruitment Solutions шукає людину на вакансію QA Automation Engineer (UI) і обіцяє платити 168 000 грн. Їм потрібен професіонал, який має досвід: QA Automation від 3 років, практичні навички JavaScript and Angular, API testing, знання Protractor і, звісно, English на рівні Intermediate і вище.
Української консалтингової компанії потрібен фінансовий директор з окладом 85 000 грн. Кандидат повинен мати досвід роботи на позиції фінансового директора від 5 років, знання в сфері оптимізації оподаткування, творче мислення, володіння основами бухобліку та виконання завдань з розробки політики податкового планування.
Посада високооплачувана не просто так. Щоб отримати її, потрібно буде пройти тестування, оцінку психолога, інтерв’ю з HR-фахівцем, співбесіду з керівником щодо професійних навичок і вмінь і перевірку СБ.
Рекрутингове агентство шукає керівника будівництва сонячних електростанцій, який буде нести повну відповідальність за нагляд і управління поточним будівництвом, відвантаження обладнання, координацію діяльності субпідрядників на виробничих майданчиках сонячних електростанцій. На новій посаді керівник повинен буде управляти відносинами з підрядниками для виконання проектів вчасно і в рамках бюджету. За що платити обіцяють 56 000 грн.
У місті Маріуполь у торговельну мережу “Щирий кум” потрібен технолог. За зарплату в 50 000 грн пекарні потрібна людина, яка буде організовувати виробничі і торговельні процеси в пекарнях мережі, контролювати якість і дотримання технології виробництва, розробляти та впроваджувати нові рецептури, розширювати асортимент, складати технологічні карти, навчати і організовувати роботу персоналу.
За матеріалами:
bigmir.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас